Slimme pillendoos Vitility

€9,95
1 Op voorraad
Artikelcode VIT003
Deze handige pillendoos, die niet groter is dan een smartphone neem je makkelijk overal mee naartoe. De gratis app "pill buddy" geeft je een melding wanneer je welke medicatie moet innemen.
Levertijd: Leverbaar tussen 2 en 4 werkdagen
Merk vitility
Afmetingen 60 x 98 x 16 cm
Gewicht 58gr
Inhoud
Materiaal kunststof

Waarschijnlijk kent iedereen de klassieke pillendozen. Deze hebben veel vakken, voor elke dag van de week en een aantal momenten per dag.  Zo'n doos is dan ook best groot en is bijgevolg niet altijd praktisch mee te nemen. Dat is waar deze slimme pillendoos te hulp schiet.

Deze slimme pillendoos is niet groter dan een gemiddelde smartphone. Hij heeft 6 vakken, waar uw medicijnen gemakkelijk in kunnen worden opgeborgen. Het slimme deel zit in de app die bij de slimme pillendoos hoort. De app heet Pill Buddy en is beschikbaar voor Android en iOS. Het zorgt ervoor dat de pilinname en het bijhouden van voorraad niet meer kan worden vergeten. U hoeft alleen het medicijn in de app in te voeren en daarnaast de frequentie en het tijdstip van inname en de aantal pillen. U kunt dit voor maximaal 6 verschillende soorten pillen doen. De app neemt dan de planning over en laat u weten wanneer u uw volgende pil(len) moet nemen en wanneer de vakken moeten worden bijgevuld. De slimme pillendozen worden geleverd inclusief 3 stickers die u kunt plaatsen aan de binnenkant van de doos als een extra herinnering of als u de app niet gebruikt.

 

    Eenvoudige gratis app die je helpt herinneren
    Je hoeft je niet af te vragen of je medicijnen zijn ingenomen
    Klein en slim design dat geen medische uitstraling heeft
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen