[email protected]
De verhalen achter onze UNIKe producten

Unik Homeparties

Bij UNIK vinden we het belangrijk om de drempel naar comfort te verlagen, daarom komen wij graag naar jou toe! We willen je graag verrassen met producten en tips die je leven extra comfortabel kunnen maken. Samen met vrienden en vriendinnen, de spontane energie van samenzijn, is het de ideale manier om ons UINKe aanbod te ontdekken!

 

UNIK in de living

Wij verplaatsen ons graag voor een UNIK moment bij je thuis. Ontdek de verhalen achter onze producten samen met je vrienden en familie, een glaasje in de handen een winkel waar voor iedereen iets te vinden is dat je extra comfort geeft, spullen die er goed uitzien en waar je nog heel lang plezier aan zal beleven!

 

UNIK op verplaatsing

Ben je een school, instelling, dienstencentrum, woonproject of... en zou je onze UNIKe producten graag voorstellen aan jullie publiek? Wij komen graag bij jullie langs om onze passie voor mooie, handige hulpmiddelen met jullie te delen!

 

UNIK in de shop

Online, op onze webshop vind je het hele UNIK aanbod met ruim 500 producten en varianten, waar je gasten op voorhand al wat kunnen gaan ontdekken. De hele winkel past helaas niet in onze wagen. Heb je graag dat we de nadruk leggen op een bepaalde categorie uit ons assortiment (vb. koken en eten) dan mag je dat even meegeven.

 

HOE?

Een UNIK moment organiseren is eenvoudig. Via papieren of digitale uitnodigingen of social media nodig je je vrienden, familie, buren of collega’s uit. Ruim een half uur voor de start arriveren wij om alles klaar te zetten. Zorg jij voor een hapje en een drankje? Dat is altijd goed voor de ambiance. Velen denken hierbij aan cava en een knabbeltje maar koffie en taart kan absoluut ook! Aan jou de keuze!

 

MET HOEVEEL?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom staat er geen maximum op het aantal aanwezigen. Minimum heb je liefst zo’n tien gasten, daarom nodig je best een twintigtal personen uit. Niet iedereen kan immers aanwezig zijn.

 

GESCHENK VOOR DE ORGANISATOR ?

Omdat we zo blij zijn dat wij bij je thuis welkom zijn, bedanken we je graag. Als gastvrouw krijg je sowieso 5% op de verkoop van jouw UNIK moment. Die kan je onmiddellijk zelf besteden. Daarbovenop verrassen we je elke maand met een nieuwe actie of product in de kijker.

 

LEVERING

Twee à drie weken na de [email protected] levert UNIK al je aankopen -in zakjes per persoon -bij de gastvrouw

 

BETALING

Je mag de bestelde producten op de [email protected] cash of elektronisch betalen, lekker praktisch!

 

Neem vandaag contact op voor jou [email protected] ervaring.

Telefoon: +32 (0)468 06 21 32
E-mail: [email protected]