AANKOMENDE EVENEMENTEN

[powr-event-gallery id="85c0a183_1598469401"]

[email protected]
De verhalen achter onze UNIKe producten

Unik Homeparties

Bij UNIK vinden we het belangrijk om de drempel naar comfort te verlagen. Daarom komen wij graag naar jou toe! We willen je graag verrassen met producten en tips die je leven extra comfortabel kunnen maken.

 

UNIK bij jou in de living

Wij verplaatsen ons graag voor een UNIK moment naar je thuis. Ontdek de verhalen achter onze producten samen met je vrienden en familie.

 

UNIK op verplaatsing

Ben je een school, instelling, dienstencentrum, woonproject of... en zou je onze UNIKe producten graag voorstellen aan jullie publiek? Wij komen graag bij jullie langs om onze passie voor mooie, handige hulpmiddelen met jullie te delen!

 

UNIK in de shop

Online, op onze webshop vind je het hele UNIK aanbod met ruim 500 producten en varianten, waar je gasten op voorhand al op verkenning kunnen gaan. De hele winkel past helaas niet in onze wagen. Heb je graag dat we de nadruk leggen op een bepaalde categorie uit ons assortiment (vb. koken en eten)? Geef dat dan op voorhand even door.

 

HOE?

Een UNIK moment organiseren is eenvoudig. Via papieren of digitale uitnodigingen of sociale media nodig je je vrienden, familie, buren of collega’s uit. Ruim een half uur voor de start zetten wij alles klaar. Zorg jij voor een hapje en een drankje? Dat is altijd goed voor de ambiance. Aan jou de keuze!

 

MET HOEVEEL?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom staat er geen maximum op het aantal aanwezigen. Minimum heb je liefst zo’n tien gasten, daarom nodig je best een twintigtal personen uit. Niet iedereen kan immers aanwezig zijn.

 

GESCHENK VOOR DE ORGANISATOR ?

Omdat we zo blij zijn dat wij bij je thuis welkom zijn, bedanken we je graag. Als gastvrouw/ heer krijg je sowieso 5% op de verkoop van jouw UNIK moment. Deze waardebon blijft 1 jaar geldig en is van toepassing op heel ons assortiment.

 

LEVERING

Twee à drie weken na de [email protected] levert UNIK al je aankopen -in zakjes per persoon -bij de gastvrouw/heer.

 

BETALING

Je mag de bestelde producten op de [email protected] cash of elektronisch betalen.

 

Neem vandaag nog contact op voor jou [email protected] ervaring.

Yannic: +32 (0)475496551
E-mail: [email protected]