Betaalmethoden

Bij UNIK kan je eenvoudig en met een gerust hart online afrekenen.

 

Is online betalen via UNIK veilig?

Bij UNIK kan je met een gerust hart online afrekenen. We werken met de beveiligde betaalomgeving en verbinding van Mollie.

Wij hebben Mollie als partner gekozen omdat zij al vele jaren ervaring hebben met het leveren van beveiligde en gemakkelijke online betaaloplossingen en een leidende provider van multi-channel betaal diensten zijn. Mollie garandeert een 100% veilige afhandeling van betalingen, onafhankelijk van de gekozen betaalmethode bij UNIK.

Welke betaalmethode je ook gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en jou, de koper. Noch UNIK noch derden krijgen jouw kaartnummer of andere informatie te zien.

Mollie verifieert o.a. de geldigheid van jouw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van jouw kredietkaart en geeft  UNIK  bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden.

 

Hoe kan ik betalen?

Bij UNIK kan je verschillende betaalmogelijkheden kiezen:

  • Online bankieren (i.e. Bancontact / Mister Cash, iDEAL, KBC/CBC Online, ING Home'Pay, Belfius Direct Net, Visa, Mastercard)
  • Betalen per bankoverschrijving
  • Cash of bancontact betaling bij afhaling in de showroom

Zodra jouw betaling is afgerond krijg je een betalingsbevestiging email toegestuurd. Ook verschijnt er op jouw UNIK screen een bevestiging welke je kan uitprinten. Bij betalingen via Online bankieren, Online betaalsystemen kunnen we direct zien of de betaling succesvol is verlopen en zullen we jouw bestelling zo snel mogelijk verwerken.

 

Online bankieren

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Bancontact/Mister Cash betaal je veilig en snel online. Kies op UNIK voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt zal je gevraagd worden het bedrag te controleren en om je aan te melden en te betalen met ‘Digipass’.

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen, gewoon met je eigen bankpas op de vertrouwde website van jouw bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Makkelijk, veilig en snel.

Visa/Mastercard

Met Visa/Mastercard betaal je ook veilig en snel online. Kies op UNIK voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer, vervaldatum en CVC nummer in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid.

KBC/CBC Online / ING Home’Pay / Belfius Direct Net

Beveiligde betaalsystemen exclusief voor klanten van de betreffende banken. Klik op de betreffende betaalknop van je bank en volg de procedure. Je doet je betaling in de veilige omgeving van je eigen bank en gebruikt je card reader, Digipass of ander ‘security module’ om veilig, snel en eenvoudig te betalen.

 

Betalen per bankoverschrijving

Wanneer je hebt gekozen voor betalen per bankoverschrijving krijg je onze bankgegevens doorgestuurd bij de orderbevestiging. Vanaf dat wij je betaling op onze bankrekening hebben ontvangen zullen we jouw bestelling verder verwerken.

 

Cash of bancontact betaling in de Showroom

Wanneer je hebt gekozen voor afhaling in de showroom, heb je de keuze om cash te betalen of elektronisch met bankcontact.

Onze Showroom is geopend op volgende dagen:

  • Dinsdag : 10.00u - 17.00u
  • Woensdag: 10.00u - 17.00u
  • Donderdag : 10.00u - 17.00u

Wens je op een ander tijdstip te komen, dit kan op afspraak via het nummer: +32 (0)3 480 96 12.