Getuigenissen

           
           
                   
 

HANNAH 

30

 

Via een collega kwam ik in contact met UNIK en ik was eigenlijk meteen verkocht. Als creatief strateeg ben ik enorm visueel ingesteld. Kortom, ik hou van dingen die er goed uitzien maar waarbij ik tegelijkertijd niet moet inboeten aan comfort. Tot nu toe kreeg ik vaak het gevoel dat je moest kiezen tussen één van de twee.

Ik had de Bosign laptop tray initieel als kerstcadeau gekocht voor mijn vriend. Het leek me een ongelooflijk handig ding dat me ook wel wat van mijn ergernissen in huis kon afhelpen (chaos en ‘morsgevaar’ in de zetel). Intussen moet ik toegeven dat ik de laptop tray zelf al gedeeltelijk ingepalmd heb.

UNIK is er voor iédereen die van kwaliteit houdt, comfort belangrijk vindt én een zwak heeft voor sterk design.

Iédereen die van kwaliteit houdt, comfort belangrijk vindt én een zwak heeft voor sterk design kan zijn ding vinden bij UNIK.

   


OLIVER 

29

 

Met Kerst kreeg ik van mijn schoonbroer de doorganizer cadeau. Ik ben vrij vergeetachtig, iets wat ik van mezelf heel goed besef.

  

UNIK helpt me absoluut meer comfort en structuur in mijn dagelijks leven te brengen.

 

De doorganizer helpt mij meer structuur in mijn dagelijks leven te brengen. Zo zal ik elke ochtend vooraleer ik vertrek naar mijn werk een aantal zaken klaarleggen zodat ik die niet vergeet mee te nemen. 

Vroeger had ik alles op de klink gelegd. Het is op deze manier ook minder storend voor mijn huisgenote en ziet er gewoon beter ‘georganiseerd’ en cleaner uit. 

 
                   
 

BOSIGN LAPTOP TRAY

   
DOORGANIZER
 
                   
                   
                   
                   
                   
   


Via de pop-up winkel in Mortsel kwam ik voor het eerst in contact met UNIK. Ik lijd aan Spina Bifida (open rug) en ben daarom steeds op zoek naar comfortabele en duurzame kledij, op maat. Er ontstaat veel wrijving tussen mijn mouwen en de wielen van mijn rolstoel. Daarom heb ik specifieke noden als het aankomt op kledij.

Bij UNIK heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht. De jas die ik nu heb zit heel comfortabel en gaat veel minder snel kapot. Hij zakt ook minder af omdat je hem met magneten kan vastmaken.
Ik ben fan van UNIK want ze verkopen mooie en makkelijke producten.

 

Iédereen die van kwaliteit houdt, comfort belangrijk vindt én een zwak heeft voor sterk design kan zijn ding vinden bij UNIK.

 
           
 

STIJN 

30

   
           
 

KINETIC BALANCE ROLSTOELJAS

   
                   
                   
                   
                   
   
                   
                   
 


LIEKE

_

 

Ik ben Lieke Verlinden uit Mortsel, de zus van Yannic Verlinden die UNIK oprichtte. Ik zit in een rolstoel. Ik kan er wel uit maar kan niet zelfstandig stappen en ik kan maar één hand goed gebruiken. De voorraadpotten die ik bij UNIK kocht zijn makkelijk te openen met één hand en zijn dan ook erg handig! Ze vergemakkelijken het dagelijks leven in mijn keuken.

 

Die voorraadpotten zijn erg handig en vergemakkelijken het dagelijks leven in mijn keuken.

 

Ook zonder handicap kan je je gading vinden bij UNIK! De opbergbakken of kapstokken die ik er kocht zijn gewoon heel erg mooi.

Ik zou UNIK zeker aanraden aan anderen. Zo spoorde ik mijn assistente onlangs al aan om eens een kijkje bij UNIK te gaan nemen.

   


STEPHANIE

31

Ongeveer 6 jaar geleden, werd na verschillende onderzoeken fibromyalgie vastgesteld. Anderhalf jaar geleden kwamen daar neurologische en motorische moeilijkheden bij, waardoor dagelijkse handelingen zoals kuisen, koken of wandelen  intussen niet langer vanzelfsprekend zijn.

Ik ben een enorme fan van UNIK! De manier waarop er gestreefd wordt naar integratie, van mensen met een beperking, in het dagelijks leven is gewoonweg fantastisch! De zoektocht naar producten met een hedendaags karakter vind ik ook enorm belangrijk.

Ik schrok niet alleen van de grote verscheidenheid aan producten maar ook van het hippe karakter.


De klantvriendelijkheid en menselijke betrokkenheid is ook enorm groot.

Wat mij betreft, vormt deze winkel een UNI(E)K voorbeeld van wat inclusie zou moeten en kunnen zijn.
 
                   
 
POP VOORRAADPOTTEN
   

-

 
                   
                   
                   
                   
                   
                   
 


Lore 

 

Ik kocht inmiddels al verschillende producten van UNIK. Wat ik heel fijn vind, is dat er steeds gezocht wordt naar items die er leuk uitzien. Voor mensen met een beperking, is dat geen evidentie. Ik heb UNIK leren kennen op de Reva-beurs en voor mij en mijn vriendin sprongen jullie eruit. Alles ziet er écht goed uit en voor mij is dat een enorme meerwaarde.

Ik heb UNIK leren kennen op de Reva-beurs en voor mij en mijn vriendin sprongen jullie eruit.

Een van mijn eerste aankopen bij UNIK was de waterfles, waar tegelijk ook een pillendoosje is ingebouwd. Ik had spuitwater in de fles gedaan, wat ervoor zorgde dat de fles niet meer zijn oorspronkelijke vorm aannam. Ik heb toen contact opgenomen met UNIK en was heel aangenaam verrast door het feit dat ik onmiddellijk een nieuw flesje aangeboden kreeg. Een hele positieve ervaring, die er voor gezorgd heeft dat ik nu vaste klant ben!

   

Marc 

 

Met deze wil ik mijn tevredenheid uiten betreffende de uitstekende service. Mijn zoon wou op zijn rollator gaan zitten en was vergeten de rem op te zetten met als gevolg een val. Hierdoor was het handvat afgebroken.

 

  
de rollator in garantie hersteld.


Niet tegenstaande de fout volledig bij mijn zoon lag, heeft men de rollator in garantie hersteld. Hiervoor nogmaals mijn oprechte dank.

 

 
                   
 

WATERFLES MET PILLENDOOS

   
ROLLATOR