Over UNIK


Hallo, en welkom bij UNIK!

UNIK is een webshop die de drempel naar hulpmiddelen wil verlagen. UNIK verkoopt mooie ergonomische producten en bijzondere kledij die ervoor zorgen dat je dagelijks het plezier van comfort kan ervaren. Al onze producten werden geselecteerd op basis van volgende criteria, namelijk 'Expertise', 'Esthetiek' en 'Comfort'.

Het idee achter UNIK is dat comfort voor iedereen beschikbaar moet zijn. We richten ons zowel tot mensen met een beperking als tot mensen die een zwak hebben voor sterk design. Werkelijk iedereen kan zijn keuze vinden bij UNIK, we zijn "all-inclusive".

De missie van UNIK is verbindend en grensoverschrijdend werken in de breedst mogelijke zin. We richten ons zowel op mensen met een beperking als tot personen die een zwak hebben voor een sterk design. Hierdoor willen we de drempel naar comfort verlagen. Wat vandaag comfort geeft, kan straks misschien een noodzaak worden. Wacht dus niet tot het te laat is maar neem vandaag al een kijkje bij UNIK en ontdek wat jou leven extra comfort kan geven. We hopen je te kunnen inspireren met onze UNIeKe kijk op de wereld.”

“Met UNIK brengen we een gamma van producten die heel eenvoudig zijn in gebruik en die eruitzien alsof ze recht uit een boekje komen lopen. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe producten die binnen het UNIK-gamma passen. Dat leidt me tot bij ondernemers die prachtige zaken maken. Er komen geregeld nieuwe producten bij. Hou de webshop dus goed in de gaten of spring eens binnen in onze showroom”

Het kloppend hart
van UNIK...

           
           


Iedereen kan zijn keuze vinden bij UNIK,
we zijn all-inclusive.
           
           
ONTDEK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT
           
           
         
   
ALLE PRODUCTEN