Over UNIK

 

 

Hallo,
en welkom bij
UNIK!

UNIK is een webshop die de drempel naar hulpmiddelen wil verlagen en  waar de gebruiker centraal staat. UNIK verkoopt mooie ergonomische producten en bijzondere kledij  die ervoor zorgen dat je dagelijks het plezier van comfort kan ervaren. Al onze producten werden geselecteerd op basis van drie criteria, namelijk ‘Expertise’, ‘Esthetiek’ en ‘Comfort’.

Het idee achter UNIK is dat comfort voor iedereen beschikbaar moet zijn. We richten ons zowel tot mensen met een beperking, als tot personen die een zwak hebben voor sterk design. Werkelijk iedereen kan zijn keuze vinden bij UNIK, we zijn “all-inclusive”.

Onze missie is verbindend en grensoverschrijdend werken, in de breedst mogelijke zin. Want iedereen heeft recht op comfort dat er trendy en hedendaags uitziet. Hierdoor willen we de drempel naar comfort verlagen, wat vandaag comfort geeft kan straks misschien een noodzaak worden. Wacht dus niet tot het te laat is maar neem vandaag al een kijkje bij UNIK en ontdek wat jouw leven extra comfort kan geven. We hopen je te kunnen inspireren met onze unieke kijk op de wereld.

           
           

Yannic Verlinden is de oprichtster en bezieler van UNIK. Waar zij zich al jaren aan stoort, is het feit dat hulpmiddelen er vaak heel onaantrekkelijk uitzien. Hiermee is ze aan de slag gegaan.

“Producten worden vaak functioneel ontworpen, maar als gebruiker wil je graag toch net iets meer. Ik denk bijvoorbeeld aan mooie keukenhulpjes die je leven gemakkelijker maken, een hippe maar ook handige outfit voor mensen in een rolstoel of een antislip badmat die je beschermd tegen vallen en tegelijkertijd je badkamer opfleurt. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar producenten die ook rekening houden met de esthetische kant. Met UNIK brengen we een gamma van producten die heel eenvoudig zijn in gebruik en die eruitzien alsof ze recht uit een boekje komen lopen. Ik ben constant op zoek naar nieuwe producten die binnen het UNIK-gamma passen. Dat leidt me vaak naar ondernemers die prachtige zaken maken. Er komen geregeld nieuwe producten bij, hou de webshop dus goed in de gaten.”

Het kloppend hart
van UNIK...

           
           


Iedereen kan zijn keuze vinden bij UNIK,
we zijn all-inclusive.
           
           
ONTDEK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT
           
           
         
   
ALLE PRODUCTEN