Bosign Hideaway Kabelopberger XL

€49,95
5 Op voorraad
Artikelcode BOS006
De Bosign XL kabelbox is een opbergbak die stijlvol al je kabels, opladers en elektronische apparatuur verbergt.
Merk BOSIGN
Afmetingen 45 * 18 * 17 cm
Gewicht
Inhoud
Materiaal PP, ABS, Silicone

Met HIDEAWAY vermijdt u alle kabelwirwar, zowel thuis als op kantoor. De hele familie kan voortaan zijn opladers op een plaats opslaan, eenvoudig terug te vinden! Bovendien is het product eenvoudig te reinigen. HIDEAWAY is ontworpen met zorgvuldig overwogen details zoals een verlaagd deksel waar alle items veilig in opgeborgen liggen. HIDEAWAY heeft een siliconen basis voor extra stabiliteit en om krassen op vloeren, planken en tafels te voorkomen. De onderkant van de lade heeft ventilatiegaten en het materiaal is vlamvertragend plastic. Het deksel is ontworpen met een klikfunctie om snoeren en opladers op hun plaats te houden. Het eenvoudige en uitgepuurde ontwerp is een mooie aanvulling voor elk interieur!

    Handig voor mensen die last hebben om een stekker in het stopcontact te steken
    Geen rondslingerende snoeren en laders
    Geen brandgevaars
    Minder kans op struikelen

    Verdeelstekker is niet meegeleverd

2 reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

j
21 Mar 2020
Jelle
Dé oplossing om een heel arsenaal aan kabels op een elegante manier weg te stoppen. Heel ruim, erg praktisch, zeer stevig en bovendien mooi design. De service en het contact verliepen zeer vlot. Een aanrader!
j
08 Oct 2018
Jan Verbeken
Groot genoeg voor de grootste stekkerdozen, met ruimte voor eventuele adapters. Gemaakt van stevig plastic, mooi design, een aanrader!