Handig in elke keuken

 

KEUKEN

Een slazwierder die je zonder kracht kan bedienen, mesjes en schillers met extra grip, een pureerder die al het werk voor jou doet. Het zijn slechts enkele voorbeelden van producten die de laatste tijd hun weg naar elke keuken vinden. Dus niet alleen naar die van mensen die een extra handje hulp nodig hebben. Komt dat omdat deze producten het leven van iederéén makkelijker kunnen maken? Of omdat ze eruitzien alsof ze recht uit een hip interieur magazine komen lopen? Het antwoord is twee maal ja.

 

Een slazwierder die je met een hand en zonder kracht kan bedienen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

 

 

Een slazwierder die je met een hand en zonder kracht kan bedienen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En toch. De OXO Good Grips slazwierder is één van die producten die het dagelijkse leven makkelijker maken én waarbij design, functionaliteit en innovatie naadloos in elkaar overgaan. Hij ziét er dan ook nog eens enorm hip uit, want zeg nu zelf, dat is iets wat we tegenwoordig zélfs van een slazwierder verwachten.

 

 

UCELLO

Ook de UCCELLO waterkoker krijgt onmiddellijk onze onverdeelde aandacht als het over handige keukenhulpjes gaat. Deze waterkoker gedraagt zich als een soort elegante gieter die je niet hoeft te verplaatsen. Al kan dat nog steeds, maar wie verplaatst zich nu graag onnodig met kokend heet water? Het gaat als volgt: vullen met water, knopje aan, vervolgens je lievelingsmok eronder zetten en gieten maar. Niet alleen erg handig maar ook nog eens super veilig. 

 

BOSIGN

Een fles detergent op het aanrecht is verleden tijd met deze prachtige zeepdispenser van BOSIGN. Hij verdeelt telkens de juiste hoeveelheid zeep op je spons of borstel voor dat snelle afwasje. Het zware werk laten we tegenwoordig graag over aan de vaatwasmachine maar er zijn nu eenmaal zaken die je liever niet in de machine stopt. De BOSGIN zeepdispenser kan je gewoon naast de wasbak bewaren. Niet alleen erg netjes maar ook economisch! Dat je hem in verschillende kleuren en patronen kan krijgen is mooi meegenomen.

 

Deze handige keukenhulpjes zijn allemaal te verkrijgen bij UNIK, een gloednieuwe pop-up shop in hartje Mortsel. UNIK is er nog tot en met 22 december, ideaal om een origineel kerstcadeau te scoren. Het enige risico is dat je het cadeau voor jezelf zal willen houden. Vanaf januari lanceert UNIK ook een webshop. In de gaten houden is dus de boodschap!

 

UNIK is er van 3 november tot 22 december, van woe tot za, 10.00 - 18.00 uur

Statielei 73, 2640 Mortsel

www.unikproducts.be

Yannic Verlinden
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter