Unieke Kids - Kangoeroebeurs

UNIeKe Kids

Op 6 en 7 maart kan je UNIK een bezoekje brengen op de Kangoeroebeurs te Waregem.

Dit is een unieke zorgbeurs in Vlaanderen die zich specifiek richt op
kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk.
Je kan ons 6 maart ( van 13 - 18u ) of 7 maart (van 9 - 18u )
terugvinden op stand 19 van de Kangoeroebeurs 2020 in Waregem expo.

UNIeKe Producten

Speciaal voor deze beurs willen we graag wat UNIeKe producten voor de jeugd in de kijker zetten! 

Nieuw bij UNIK: SAM Sensory & More

 

Sam - Sensory & More

Elk kind voelt zich graag goed in zijn of haar kledij en daarom heeft SAM broeken ontwikkeld voor (prikkel)gevoelige kids. (Hoog)gevoelige kinderen kunnen vanaf nu zorgeloos spelen in een super zachte broek zonder kriebelende labels of harde naden. Voor kinderen die net wel graag prikkels ervaren heeft SAM een stimulerende broek ontwikkeld waarin verschillende frutselzones verwerkt zitten. Bekijk deze broeken op onze webshop of kom ze bewonderen op onze stand.

Kinetic Balance Raincape Junior

 

Kinetci Balance Raincape Junior - Oranje

Deze stoere Kinetic Balance Raincape Junior is dé oplossing om koude, regen en wind te trotseren in je rolstoel. Ze zijn vervaardigd uit GEO TECH STORM een 3-laagse stof die waterdicht, winddicht, ademend, lichtgewicht en duurzaam is. Aan de onderarmen is er een versteviging aangebracht met Cordura® zodat deze beschermd zijn tegen de velgen van de rolstoel. De versteviging onder de voeten zorgt er dan weer voor dat de schoenen in de cape kunnen bewegen zonder schade aan te richten. Verkrijgbaar van maat 104 tot 152 in oranje of blauw.

Quickshoelace Elastische Schoenveter

 

Quickshoelace Elastische Schoenveters

Quickshoelace is de snelste en makkelijkste manier om je schoenen te knopen. Het is een elastische veter die je niet hoeft te strikken maar in één beweging kan vastklikken. Deze veter is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren waardoor je een moderne toets kan geven aan je schoenen

Oliz Zwaarteknuffels

 

Oliz Zwaarteknuffels, Gewichtsdekens en verzwaardekussens

Door het uitoefenen van diepe druk op het lichaam ervaar je een gevoel van veiligheid en diepe lichamelijke ontspanning, dat heeft OLIZ goed begrepen. Zij hebben het ontspannende effect van gewicht verwerkt in een mooi design dat ook de jeugd zal aanspreken. Kom kennismaken met Bent de luiaard, zijn zachte omhelzing is bijna net zo goed als een echte knuffel! Petra de knuffelgiraf verdeelt haar gewicht over je schoot en schouders en geeft je een diep ontspannen gevoel.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter