Kerstcadeaus voor hippe senioren

CADEAUS

Bij de kerstperiode horen nu eenmaal leuke kerstcadeaus. Wil je dit jaar bij oma en opa scoren met een origineel cadeau? Of heb je hier totaal niet over nagedacht en breekt het angstzweet je nu al uit? Wat het antwoord ook is, lees vooral verder. Wij hebben namelijk de allerleukste items geselecteerd. Weg met bloemenstukken en bedrukte koffiemokken. Oma wil dit jaar misschien wel eens een smartphone!


Wij hebben namelijk de allerleukste items geselecteerd.

 

BOSIGN

Je kent het wel. Gezellig met de tablet op schoot in de zetel, een glaasje wijn in de linkerhand en misschien zelfs een olijfje in de andere. Het zal niet de eerste keer zijn dat een zetel op die manier helemaal ondergemorst wordt. Al hoeft dat niet langer zo te zijn. Bij Bosign hebben ze dat begrepen. De laptray mini (41,50 euro) of large (52,25 euro) zijn comfortabele ‘kussens’ met een anti-slip bovenblad die je rechtstreeks op je schoot kan plaatsen. Geen gevaar meer voor omvallende glazen. Bovendien is hij zeer geschikt om een laptop of tablet op te plaatsen.

ASOBU

De Asobo thermos (19,99 euro) is de Rolls Royce onder de thermosflessen. Hij heeft een feillooss design, is vaccuum geïsoleerd, dubbelwandig én houdt je drankjes tot wel 8 uur warm. Ook koude dranken kun je erin bewaren, tot wel 24uur! Door de handige drukknop kan je in een beweging drinken, geen nood om een dop te verwijderen. Het matte, trendy ontwerp maakt het plaatje helemaal af.

DORO

De Doro smartphone (tussen 189 – 250 euro) is speciaal ontwikkeld voor senioren. Hij is makkelijk en overzichtelijk. Echt een no-nonsense toestel dat meteen tot de essentie komt. Bovendien kan hij alles wat een normale smartphone ook kan én hij heeft een alarmfunctie. Met een DORO smartphone ben je weer helemaal van deze tijd!

FALCONE

Een wandelstok en een paraplu in één, het is mogelijk. Met de Falcone® paraplu/wandelstok (29,50 euro) switch je makkelijk tussen beiden en waan je jezelf als een echte Macgyver.

FALKE

Als laatste een échte klassieker. De antislip sokken en pantoffels van Falke (tussen 12 – 35 euro) zijn een droom voor de voeten. Met deze hoogwaardige sokken of pantoffels ben je helemaal mee met de mode en glij je niet langer uit over het parket. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Na al dat shoppen voor een ander, mag je uiteraard ook jezelf iets cadeau doen. Als het kerstdiner dit jaar bij jou thuis plaatsvindt, is het MARC NEWSON tritan drinkware misschien iets voor jou? Dit servies moet niet onderdoen voor dat van oma en is zoals de naam al doet vermoeden, jawel, onbreekbaar. Scherven brengen geluk? Ik dacht het niet. En wie weet is oma wel overtuigd na deze avond.

Deze originele hebbedingen zijn allemaal te verkrijgen bij UNIK, een gloednieuwe pop-up shop in hartje Mortsel. UNIK is er nog tot en met 22 december, er snel bij zijn is dus de boodschap!

Vanaf midden januari lanceert UNIK ook een webshop. Meer daarover binnenkort.

UNIK is er van 3 november tot 22 december, van woe tot za, 10.00 - 18.00 uur

Statielei 73, 2640 Mortsel

www.unikproducts.be

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter