6 kleine ergernissen in huis

6 kleine ergernissen in huis

 

Er zijn zo van die kleine ergernissen in huis. Iedereen herkent ze en iedereen heeft er wel eens last van. Zoals nét niet sterk genoeg zijn om die nieuwe pot confituur open te krijgen. Of het aanrecht in de badkamer aantreffen vol aangekoekte zeepresten. Om nog maar te zwijgen van rondslingerende kabels die tot levensgevaarlijke situaties in huis leiden. 

Bij UNIK vinden we dat het anders kan. Sterker nog, bij UNIK zijn die kleine ergernissen in huis ons bron van inspiratie! 

Na rondvraag kwamen deze kleine ergernissen naar voren. Ze zijn heel herkenbaar en overkomen iedereen. Toch zijn ze makkelijk weg te werken. Wij gingen ermee aan de slag en bieden oplossingen.


Bij UNIK vinden we dat het anders kan. Sterker nog, bij UNIK zijn die kleine ergernissen in huis een bron van inspiratie!

 
1.   Een wirwar aan draden

We leven in een digitaal tijdperk met smartphones, laptops en bijhorende laders overal in huis. Deze struikelgevoelige bekabeling vormt in onbewaakte momenten een gevaarlijke situatie.  Bovendien raakt de wirwar van draden dikwijls in de knoop. Met de kabelopbergers van HIDEAWAY vermijd je chaos en halsbrekende toeren. Bovendien ook mooi vormgegeven.

 

2.   Morspotten in de zetel

Gezellig in de zetel werken met de laptop op schoot. Een kopje koffie en een croissant erbij. Alleen is het risico op gemors groot. De laptop trays van Bosign zijn multifunctionele hulpjes die werken en relaxen in de zetel nét dat beetje gezelliger én veiliger maken. Bovendien zit je met zo’n laptop tray op een ergonomisch verantwoorde manier in de zetel én is de hoes wasbaar. Makkelijk in gebruik én onderhoud.

Bosign Laptop trays

3.   De “dekbedovertrek-dans”

'Nog snel even het dekbedovertrek vervangen'. Je hoort het jezelf al zeggen. Voor velen is dit één van de meest irritante huishoudelijke taakjes. Onhandig, zeker als je alleen bent. Dan riskeer je nog dat het dekbed na een nacht helemaal verschoven is binnen het overtrek. Met de Sofiben-dekbedovertrekken behoren deze ergernissen definitief tot het verleden. Het speciale ritssysteem zorgt ervoor dat het verwisselen een fluitje van een cent wordt. Als het na een nachtje slapen toch verschoven is, kan je het dekbed snel weer op zijn plaats trekken door de open splitten. Tijdbesparend en nauwelijks inspanning vergend.

 
4.   Potje breken is een potje minder

Gasten ontvangen voor een etentje is één van de leukste dingen die er zijn. Je zet je beste beentje voor met een fleurig servies en prachtige wijnglazen. Doch, veelal sneuvelt er een stuk en raakt de set incompleet. Moeilijk te vervangen wegens niet meer vindbaar of te duur. Een terechte ergernis van vele mensen. Met de Marc Newson Tritan ™ Drinkware Collection komt daar verandering in. De missie van Marc Newson is : de meest glasachtige, mooiste, meest gebruiksvriendelijke en hoogste kwaliteit onbreekbare drinkglazen- reeks ter wereld maken. Missie geslaagd: prachtig en onbreekbaar

 

Marc Newson Tritan glasses

5.   Je eigen krachten niet kennen

Stel je even voor. Je bent net een heerlijke salade aan het prepareren en je hebt honger. Op het randje van ‘hangry. Dan wil je niet de buren om hulp moeten vragen omdat je die pot kappertjes niet open krijgt. Een super handig keukenhulpje dat redding brengt is ongetwijfeld de antislip keukenset van Tenura.

Deze kleurrijke set komt in drie delen en is makkelijk in gebruik. Je plaatst de pot naar keuze op de rode onderlegger. Vervolgens kies je een van de twee deksels en plaats je die op het deksel en draaien maar. Door de verhoogde grip gaat dat muurvaste deksel in een wip open.

 
6.   Het aanrecht om zeep

We grijpen vandaag meer naar een blok zeep in plaats van pompjes en flesjes. Noem het nostalgie of de urgentie om wat minder plastic te gebruiken. Hoe dan ook, het is een goede zaak. Toch glijden die zeepjes makkelijk uit hun bakje én wordt het op den duur een glibberige boel. Zeg vaarwel tegen deze kleine ergernis. Het overtollige water in het zeepbakje van Bosign loopt weg via de afvoer. De opstaande randen zorgen ervoor dat de zeep mooi op zijn plaats blijft liggen. En het mooie design is een mooie aanvulling op het aanrecht van je keuken of badkamer.

Bosign Zeepbakje

Zijn we volgens jou nog een belangrijke ergernis in huis vergeten? Laat het ons dan weten!
Wij buigen er ons met veel plezier over in de UNIK denktank. 

UNIK PRODUCTS
‘Comfort voor iedereen’
www.unikproducts.be

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter